Property-investments.com
Sign in | Join

Meerdervoort Garantiefonds III

Investeer in vastgoed en ontvang 5,2% vaste rente!

Schrijf nu in voor Meerdervoort Garantiefonds III

 

Meerdervoort Garantiefonds investeert in woningbeleggingen in het middensegment. Categorie vrije sector huurwoningen voor starters en doorstarters met een huurprijs van € 700,- tot € 1.000,- huur per maand. Targetgebied zijn studentensteden, met een focus op de steden: Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Er is een groot tekort aan deze categorie huurwoningen. Met uw investering kiest u niet alleen voor een goed rendement, maar ook voor zekerheid. Het fonds werkt met eigen vermogen, zonder bankfinanciering, zodat u als investeerder het vastgoed volledig als onderpand heeft. Het geïnvesteerde kapitaal is gedekt door een 1e hypotheekrecht. Een Stichting met een deskundig bestuur houdt bovendien toezicht.

 

Op veler verzoek heeft Meerdervoort besloten om per 1 maart een extra looptijd toe te voegen. Net als bij de eerdere Garantiefondsen bieden wij u daarmee nu de keuze uit twee soorten Obligaties:

  • 5 jaar vast, met een rente van 4,3%
  • 7 jaar vast, met een rente van 5,2%

MGF III in het kort:

  • Keuze uit 2 looptijden
  • Deelname: vanaf € 15.000,-
  • U ontvangt vaste rente van 4,3% of 5,2% per maand
  • 1e hypotheekrecht op de gehele portefeuille voor u
  • Geen bijkomende kosten

Quote: “hét alternatief voor deposito sparen

Naast ons laagdrempelige Garantiefonds III hebben we ook interessante Besloten Fondsen voor u beschikbaar. Deelname vanaf € 100.000,- met een vast rendement van 5,5% en winstdeling!

Het Meerdervoort Garantie Fonds III staat niet onder toezicht van de AFM, omdat zij onder de vrijstellingen vallen. De obligaties worden beperkt uitgegeven en het fonds blijft onder de 5 Miljoen euro aan investeringen.


Uw naam: *
Uw geslacht: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mailadres: *
Voorkeur voor terugbellen:
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over:    *
 

Velden gemarkeerd met * dient u verplicht in te vullen.