Property-investments.com
Sign in | Join

Informatie Beleggingspanden bedrijfsvastgoed bedrijfsruimte

Informatie

Contact informatie
Zo kunt u Beleggingspanden.nl bereiken.

Reactieformulier
Contact opnemen met Beleggingspanden.nl via het online reactieformulier.

Rekenvoorbeeld
Een uitgebreid rekenvoorbeeld. Ter indicatie en beeldvorming hebben wij een voorbeeld situatie opgenomen welke aangeeft wat u kan verwachten.

Bedrijfstaxaties
Voor bedrijfstaxaties werken wij samen met Dé MKB Taxateur.
Een snelle, kwalitatieve en goedkope manier om een taxatie af te sluiten. Dé MKB Taxateur is dé oplossing tijdens de koop- en verkoopfase van uw bedrijfspand. De bij Dé MKB Taxateur aangevraagde taxaties worden uitgevoerd door gecertificeerde en/of beëdigde taxateurs.
Klik hier voor meer informatie.

Financieringen
Op het gebied van financieringen werken wij nauw samen met enkele gespecialiseerde partijen. Deze specialisten zijn dagelijks bezig met de verschillende financieringsaspecten en vraagstukken op het gebied van vastgoed en daarnaast kennen deze partijen onze werkwijze. Een ideale werkwijze en aanvulling voor u als belegger. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze 'financierings informatie pagina'.

Verzekering(en)
Is uw belegging wel goed verzekerd?!
Uiteraard is het van groot belang dat uw beleggingspand goed is verzekerd. Voor een deskundig advies en een scherpe premie kunt u terecht bij onze assurantie partner. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor (telefonisch dan wel per email) waarna wij u graag vrijblijvend in contact brengen.

Voor de meer uitgebreide informatie kunt u kijken op www.beleggingspanden.nl/verzekeringen.

Fiscale informatie en artikelen
In samenwerking met 'Crop belastingadviseurs' kunnen wij u periodiek voorzien van fiscale informatie en artikelen.

Verklarende begrippenlijst
In deze verklarende begrippenlijst geven wij u een beknopte uitleg van de meest voorkomende begrippen en woorden zoals deze gebruikt worden op Beleggingspanden.nl en binnen de vastgoedmarkt zelf.

Vragenlijst / Enquete
Omdat uw mening belangrijk is voor ons willen wij u de mogelijkheid bieden om dit ook aan ons kenbaar te maken. Zodoende plaatsen wij van tijd tot tijd een actuele vragenlijst op internet waarin u, indien gewenst uw mening kan geven op een aantal vlakken. Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden en deze ook verder uit te breiden stellen wij uw bijdrage erg op prijs.

Pers en media
Beleggingspanden in de pers. Op deze informatie kunt u zien in welke media er aandacht is gegeven aan Beleggingspanden.nl. Ook kunt u op deze pagina meer informatie vinden over het opnemen van contact met beleggingspanden.nl voor informatie over media, pers en voorlichting.

Beleggingspanden promotie materiaal
Plaats een Beleggingspandenlink of banner op uw eigen website. Op deze pagina kunt u al het link en banner materiaal vinden zoals u dit meteen kunt gebruiken.

Referenties
Lees hier wat relaties over Beleggingspanden.nl zeggen.

Kredietonderzoek
Hoe solvabel is uw (kandidaat) huurder?
Beleggingspanden.nl biedt u, in samenwerking met Juridisch Adviesbureau Van Kleef & Partners B.V., gevestigd te ’s-Gravenhage, de mogelijkheid om uw (nieuwe) huurder te laten screenen op kredietwaardigheid.

Meer informatie treft u aan op onze internetsite.

Energie voor vastgoed
Wilt u besparen op de energierekening van uw pand(en)? Dan bent u bij MAINEnergie aan het juiste adres. De Vastgoedmarkt is een specifieke markt waarbij doorgaans meerdere partijen betrokken zijn, zoals de eigenaar, de beheerder en de huurder van een pand. Dit vraagt om een specialistische aanpak.

Verhuur en beheer van uw studentenhuizen en kamerverhuurpanden
Voor de verhuur en het beheer van studentenhuizen en kamerverhuurpanden werken wij samen met 4-Freedom Vastgoed. 4-Freedom vastgoed verzorgt voor u het verhuurbeheer, technisch beheer en administratief beheer van uw kamerverhuurpanden. Voor een klein percentage van de huurinkomsten, neemt 4-Freedom u al het werk uit handen.


Gespecialiseerde en gerelateerde sites

Projectontwikkelingen.nl
De gespecialisseerde website op het gebied van vastgoedontwikkelingen / projectontwikkelingen.

Sale and Lease Back
Voor mee informatie over het specifieke onderwerp Sale en lease back verwijzen wij u graag door naar onze specifieke site SaleLeaseBack.nl.

Internationale site voor beleggen in vastgoed
De internationale internetsite "Property-Investments.com" voor internationaal vraag en aanbod van beleggingspanden.

Te Huur - (Gratis plaatsen)
TeHuur.NU is de website bij uitstek voor het vinden en aanbieden van een bedrijfsruimte of kantoor. Het huuraanbod is afkomstig van vastgoedbemiddelaars, makelaars, en institutionele beleggers uit heel Nederland. Beleggingspanden.nl heeft een exclusieve afspraak met TeHuur.nu waarbij wij uw huuraanbod gratis kunnen plaatsen via TeHuur.nu.

Bedrijfspanden zoeken
Op zoek naar niet verhuurde bedrijfspanden? Het meest complete aanbod kunt u gemakkelijk en overzichtelijk vinden op Bedrijfspanden.nl.


Partner sites

IntoCash Huurincasso
Incassobureau IntoCash te Rotterdam: gespecialiseerd in het innen van een huurachterstand.
- Gratis incasso: Uw huurder betaalt.
- No Cure No Pay Ontbinden huurovereenkomst / Ontruimingsvonnis bij de kantonrechter.
- Gratis advies over de juridische haalbaarheid van uw dossier.
- Voor particulieren en voor bedrijven.

Pand Financieren
Voor het financieren van uw beleggingspanden, bedrijfspanden en/of uw gehele vastgoedportefeuille bent u bij PandFinancieren.nl aan het juiste adres.

Beleggen in vastgoed
Het congres voor investeerders. Zie voor meer informatie de Beleggen in vastgoed website.

Mondi, de belangenorganisatie
De meest geraadpleegde informatie- en inspiratiebron voor (toekomstige) eigenaren van internationaal onroerend goed en beleggingsobjecten

Vastgoedbeheer
Op het gebied van vastgoedbeheer werken wij samen met 'Van Ostade Vastgoedbeheer'. Deze vastgoedbeheerder is sinds 1988 een stabiele en volwaardige speler op het gebied van professioneel beheer van commercieel vastgoed. Heeft u interesse naar de mogelijkheden zoals onze partner u deze kunt bieden op het gebied van vastgoedbeheer? Neemt u dan contact met ons op.

Vastgoedvergelijker
Grootste online platform voor de Nederlandse particuliere vastgoedbelegger. De site brengt vastgoedbeleggers, aanbieders van vastgoedfondsen, makelaars en vele andere in vastgoedbeleggingen geïnteresseerde personen met elkaar in contact en voorziet hen van relevante en up-to-date informatie.

Heerlijk Rotterdam: Culinair festival van topniveau
Tweede editie van meerdaags evenement dit jaar nog groter en luxer.
Eind augustus 2007 vond de eerste editie van hét culinaire festival van Nederland plaats: Heerlijk Rotterdam. Met meer dan 35.000 bezoekers overtrof de eerste editie van dit culinaire evenement iedere verwachting. In navolging van dit succes kan de levensgenieter ook deze zomer drie dagen haar hart ophalen. Op Heerlijk Rotterdam kan het publiek 'betaalbaar' de smaakpapillen laten prikkelen door culinaire heerlijkheden van meer dan vijftien toprestaurants als Parkheuvel, ONO, de Hermitage en Rosso. En loopt men topkoks als Erik van Loo, Herman den Blijker en Ad Janssen tegen het lijf.

BeursGorilla
Omdat geld best leuk kan zijn. De beste en goedkoopste aanbieders voor nieuwe en bestaande hypotheken. Gratis advies, informatie of offertes aanvragen bij deze top aanbieders. Alle informatie is gratis en vrijblijvend.

AEXTrader
Maak vrijblijvend kennis met de trading adviesdienst voor Futures, Aandelen en Opties op de Euronext in Amsterdam.

Casa Bedrijfshypotheken
Gespecialiseerd in de financiering dan wel herfinanciering, van bedrijfsmatig onroerend goed.
* Kantoorpanden
* Woon / winkelpanden
* Panden bestemd voor kamer / appartementenverhuur
* Horecapanden
* Overige bedrijfspanden
Voor eigen gebruik dan wel bestemd voor verhuur.

Finquiddity
Wilt u meer rendement behalen op uw verhuurde onroerend goed of wilt u meer verdienen op de verkoop van uw onroerend goed, dan kan Finquiddity Woningen uitkomst bieden. Finquiddity is namelijk bereid de grond onder en om het onroerend goed van u te kopen. Vervolgens wordt de grond in erfpacht uitgegeven. Erfpacht is een zakelijk recht. Dat wil zeggen dat het recht verbonden is aan de onroerende zaak, in dit geval de grond, en niet aan de persoon. Finquiddity Woningen wordt eigenaar van de grond, de erfpachter heeft het gebruiksrecht van de grond voor lange tijd. Voor dit gebruik betaalt hij een jaarlijkse vergoeding: de canon.

Hieronder geven wij twee voorbeeld die het bovenstaande kunnen verduidelijken.

1. Finquiddity Woningen en meer rendement op de verkoop van het pand.

Huidige situatie:

Verkoopprijs onroerend goed                               € 500.000

Huur per jaar                                                   €   40.000

Factor: 12,5

Finquiddity Woningen koopt grond

Verkoopprijs grond                                           € 150.000

Verkoopprijs opstal                                          € 406.250

Huurprijs                                                       €   32.500

Factor: 12,5

Voordeel [(€ 150.000 + € 406.250) - € 500.000] =  € 56.250

 

2. Finquiddity Woningen en meer rendement bij verhuur.

 

 

Huidige situatie:

Verkoopprijs onroerend goed                               € 500.000

Huur per jaar                                                  €   40.000

Percentage                                                            8,0%

Finquiddity Woningen koopt de grond

Verkoopprijs grond                                            € 150.000

Canon                                                            €     7.500

Waarde opstal ( € 500.000 - € 150.000)               € 350.000

Huur per jaar (€ 40.000 - € 7.500)                      €   32.500

Percentage: 9,3%

Voordeel per jaar (9,3% - 8,0%) = 1,3%

Geïnteresseerd? U kunt contact met Finquiddity Woningen op nemen via Beleggingspanden.nl.

VastgoedSites.nl
Vastgoed en onroerend goed portaal VastgoedSites.

Winkelhuurders.nl
Vind hier huurders voor uw winkelpand!
Op deze website kunt u als eigenaar van een winkelpand, of als makelaar, direct on-line actuele informatie verkrijgen over welke potentiële huurders op zoek zijn naar een nieuwe winkellocatie in uw woonplaats.

Internationaal beleggen
Investeren en beleggen in vastgoed in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De grote kans op hoog rendement op uw vermogen. Via uw Nederlandse vastgoed adviseur en consultant. Wij brengen u graag in contact met onze partner op dit gebied.
Meer informatie.

Pricewise
Door energie te vergelijken als bedrijf of particulier kunt u jaarlijks een hoop geld besparen. Bovendien biedt de energievergelijker van Pricewise u de mogelijk om groene stroom contracten te vergelijken.

Kantoorruimte
Een totale ondersteuning voor ondernemers.

Energie vergelijken

3 Manieren om te investeren in vastgoed

Meer linkpartners