Property-investments.com
Sign in | Join

Frank Miller

GEEN GEDOE MEER MET UW VASTGOED IN 2019!

Zou toch fantastisch zijn als u voortaan uitsluitend de lusten heeft en niet de lasten. Die nemen wij voor onze rekening!

WIE ZIJN WIJ?

Frank Miller is een vastgoed beheerder die in 1989 is ontstaan en haar kennis en ervaring aanvankelijk heeft opgedaan met haar eigen vastgoedbezit en facilitair beheer in binnen- en buitenland. In latere jaren is deze activiteit tot een van onze kernactiviteiten doorontwikkeld en heeft binnen het bedrijf geleid tot een uniek Best-Management-Real-Estate (BMRE-)concept.


WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?         

Wij kunnen uw vastgoed op een professionele manier beheren, verhuren en onderhouden. Financieel, administratief en technisch beheer bieden wij aan als pakket, maar is ook per deelterrein te contracteren of als tailor-made oplossing.


VOOR WIE WERKEN WIJ?

De combinatie van beheer, verhuur en onderhoud heeft kleine en grote beleggers van onroerend goed doen besluiten om hun vastgoed portefeuilles aan ons toe te vertrouwen. Onze opdracht portefeuille omvat meer dan 100 objecten bestaande uit woningen, bedrijfspanden en garagecomplexen.


HOE WERKEN WIJ?

Frank Miller beheer staat voor een persoonlijke en transparante one-stop-shopping dienstverlening. Wij voeren de werkzaamheden primair onder onze naam uit, maar kunnen dit ook op basis van White Label doen. Hierbij fungeren wij in naam als onderdeel van uw organisatie. We zijn zowel lokaal, regionaal alsook landelijk inzetbaar.

WAAROM KIEST MEN VOOR FRANK MILLER?

• Bij ons staat u als klant centraal

• Transparante, flexibele en persoonlijke werkwijze

• Korte communicatielijnen en één aanspreekpunt

• Fiscaal voordeel particuliere beleggers

• Helpdesk 24 /7 bereikbaar

• Nauwe betrokkenheid bij uw vastgoed en huurders

• Een bewezen succesvolle combinatie van beheer, verhuur en onderhoud

• Financieel, administratief en technisch beheer al vanaf €35,00 per maand als pakket maar ook per onderdeel te contracteren

• Periodieke controle woningen en commercieel vastgoed

 

Wij informeren u graag uitvoerig in een persoonlijk gesprek en leggen u dan uit hoe ook u uw voordeel kunt doen met onze dienstverlening. Uiteraard kunt u ook de brochure aanvragen via onze website of het aanklikken van de banner.

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer:
Uw mobiele telefoonnummer:
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.