Property-investments.com
Sign in | Join

Dominium Blockchain

Dominium is het eerste mondiale vastgoed platform op het blockchain aan het ontwikkelen. Het platform wordt ontwikkeld door Munte Immobilien (MI) en Max Property Group (MPG) en Dominium B.V., met KvK nummer 65570391, is op 14 maart 2016 opgericht.

Munte Immobilien is al sinds 1833, dus bijna 200 jaar, een bedrijf en Max Property Group is een collectief van vastgoed professionals met decennialange ervaring in vastgoedontwikkeling, vastgoedfinanciering, en vastgoedbeheer waaronder ook de verhuur. De groep heeft vastgoedportefeuilles van enkele honderden miljoenen onder beheer in zowel Nederland, Engeland en Duitsland.

Dominium wordt ontwikkeld als een platform om de dienstverlening aan de bestaande klanten van MI en MPG te verbeteren omdat wij bekende zwakke punten in de vastgoedmarkt hebben geïdentificeerd. Met behulp van derde generatie blockchaintechnologie wordt hierdoor een ​​van de meest gevestigde en verouderde industrieën ter wereld gemoderniseerd.

Dominium is een ​​internationaal platform waarop reguleringsdocumentatie voor vastgoedfinanciering wordt gestandaardiseerd en waar activiteiten zoals vastgoedverkoop, vastgoedverhuur en vastgoedbeheer op het blockchain worden geplaatst, waardoor alle historische transacties betreffende vastgoed volledig transparant worden.


Voor meer informatie twijfel niet om onze website te bezoeken en de White Paper en Presentatie te downloaden. U kunt ons ook altijd bellen op +31 764 0518 of op bezoek komen op ons hoofdkantoor aan de Brielselaan 85, 3081 AB te Rotterdam.