Property-investments.com
Sign in | Join

BOXCOMPLEX: Beleggen met 7,5% rendement in nieuwe bedrijfs- en opslagboxen

Boxcomplex bouwt en beheert multifunctionele, kleinschalige bedrijfs- en opslagunits in de vorm van garageboxen. De boxen zijn ideaal als bedrijfsruimte, opslagruimte en hobbyruimte en bieden dé oplossing voor een brede groep aan gebruikers. De units zijn zeer compleet en standaard voorzien van stroom en verlichting en een eigen huisnummer en brievenbus. Het terrein is goed beveiligd middels camera’s, volledig omheind en 24/7 toegankelijk middels een elektrische schuifpoort voorzien van een toegangscontrolesysteem. Daarnaast is er een dames en heren toilet met waterpunt op het terrein aanwezig. De prefab betonnen boxen hebben verschillende afmetingen en kunnen middels wandsparingen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Zij zijn er bedrijfsruimten te realiseren van 18 m2 tot 42 m2. Alle camerabeelden zijn voor alle gebruikers handig te volgen via een app op uw mobiele telefoon. De poort met intercom installatie kan op afstand, met uw mobieltje, worden geopend.

Boxcomplex richt zich vooral op de grote en groeiende groep huurders van ZZP’ers en kleine ondernemers. Zij gebruiken de boxen bijvoorbeeld voor hun bouwbedrijf, webshop, schoonmaakbedrijf of als opslag voor inventaris of archief. Daarnaast zijn de boxen ook ideaal voor particulieren voor bijvoorbeeld het stallen van een auto of motor, de doe-het-zelvers met een hobby of het opslaan van meubels of huisraad.

Er zijn inmiddels 1 miljoen ZZP’ers in Nederland op een werkende bevolking van 7 miljoen mensen. Er is dus een enorme huurdersvraag vanuit deze groep naar goede, veilige en betaalbare bedrijfs- en opslagruimte. De boxen van Boxcomplex bieden de oplossing en zijn een gat in de markt in Nederland die voorzien in een enorme behoefte.

Een particuliere belegger kan de boxen in box 3 kopen, met aftrek van de BTW, in het fiscaal meest gunstige regime!

Boxcomplex geeft het eerste jaar 7,5% huurgarantie! Daarnaast verzorgen we de eerste verhuur geheel gratis.

WAT MAAKT BOXCOMPLEX UNIEK?

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen wat veel gebruikers trekt. Dit doen we bewust om schaarste te houden en uw verhuurrendement en netto rendement te waarborgen. Daarom is beleggen in de bedrijfsboxen van Boxcomplex een verstandige keuze! Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en met gebruikers van deze bedrijfs- en opslagboxen.

 1. Boxcomplex blijkt een gat in de markt en een schot in de roos
 2. Een duurzame investering in “onverwoestbaar” beton 
 3. Goede locaties en vrij verhandelbaar
 4. U kunt ons alles laten regelen, van A tot Z
 5. Grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag
 6. Onderhoudsvrij, dus minimale onderhoudskosten
 7. Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
 8. Het eerste jaar 7,5% huurgarantie en de eerste verhuur gratis

ONZE LOCATIES:

 1. Apeldoorn
 2. Den Bosch
 3. Breda
 4. Waalwijk
 5. Zoetermeer
 6. Bergschenhoek
 7. Tilburg

Voor het actuele beleggingsaanbod en/of een aanbod op maat neem contact op met Beleggingspanden.nl via info@beleggingspanden.nl.

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer:
Uw mobiele telefoonnummer:
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.