Property-investments.com
Sign in | Join

Beleggen in winkelpanden

Beleggen is een populair instrument om met uw eigen vermogen geld te verdienen. Het investeren in o.a. winkelpanden brengt natuurlijk altijd bepaalde risico’s met zich mee, maar veelal ook hoge(re) rendementen. Bij het investeren in een winkelpand is een netto rendement van 7 of 8 procent dan ook realistisch te noemen.

Beleggen is onderzoeken

Start met het uitvoeren van een diepgaand onderzoek naar de locatie en ontwikkelingen in en rondom het winkelpand. Wat zijn de voorzieningen in het gebied en welke initiatieven worden er genomen tot het aantrekkelijker maken voor het winkelend publiek? Dit zijn factoren die belangrijk zijn voor uw huurder. Als het winkelpand geniet van een goede ligging zal de grondwaarde stabiel blijven. Als vastgoed-investering wilt u de risico’s zo laag mogelijk houden.

Waar op letten bij beleggen in winkelpanden?

Het beleggen in winkelpanden, ook retail (commercieel vastgoed) genoemd, levert voor de langere termijn een aantrekkelijk rendement op. Echter zijn er natuurlijk ook een aantal zaken die u in acht dient te nemen. Denk bijvoorbeeld aan leegstand, wie is de beheerder en wat is het rendement van de winkel zelf? En hoe staat het met de leefbaarheid van de omgeving? Aan te raden valt om zelf ook het gebied te bekijken en hier onderzoek naar te doen.

Aanbod winkelbeleggingspanden

Plaats een vrijblijvende zoekopdracht en bekijk het huidige aanbod winkelpanden. Beleggingspanden.nl heeft een aanbod van meer dan 1.600 beleggingsobjecten in Nederland en in het buitenland. Altijd op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de gratis nieuwsbrief, zodra er nieuw beleggingsaanbod beschikbaar komt ontvangt u een e-mail.