Property-investments.com
Sign in | Join

Beleggen in recreatief vastgoed

Wat houdt beleggen in recreatief vastgoed in? Denk aan de aanschaf en het vervolgens verhuren van een vakantiehuis of bungalow. Het investeren in (recreatief) vastgoed is over de jaren een goed en waardevast alternatief. En de vraag wordt alleen maar groter!

Recreatief beleggen betekent kennis vergaren

Eén van de hoofdzaken, als het gaat om beleggen, is onderzoek doen naar hetgeen waar u van plan bent om in te gaan investeren. Wat is bijvoorbeeld de toekomstvisie van het beoogde vakantie- of bungalowpark? Hoeveel gasten verblijven er jaarlijks en wat voor attracties zijn er in de omgeving? Dit maakt verschil in de aantrekkelijkheid van het te verhuren object.

Voordelen van recreatief vastgoed

Het ‘fijne’ van het beleggen in recreatief vastgoed is het rendement in combinatie met de relatief lage risico’s. De vraag is momenteel nog altijd groter dan het aanbod en het binnenlandse toerisme is groeiende. Bovendien is de investering in een hoge mate tastbaar, heeft het fiscale voordelen en niet geheel onbelangrijk: het geeft natuurlijk voor uzelf ook de mogelijkheid tot ‘goedkopere’ vakanties. Bekijk aanbod recreatieve beleggingsobjecten Interesse in het beleggen in recreatieve beleggingsobjecten?

Bekijk eens het aanbod van leuke vakantiewoningen en bungalows.

Met een simpele zoekopdracht vindt u verschillende objecten in Nederland én beleggingspanden in het buitenland. Wilt u op de hoogte blijven van het beleggingsaanbod? Meldt u dan aan voor de vrijblijvende beleggingspanden nieuwsbrief.