Property-investments.com
Sign in | Join

Meer mogelijkheden met de Woonfonds Woningverhuur

This page has been created at May 25, 2018 and has been last modified at June 3, 2018.

Sinds kort heeft Woonfonds de Woningverhuur Hypotheek. Met deze hypotheek is het voor u als particulier mogelijk een huis te kopen voor de verhuur. Dit product onderscheidt zich in de markt door:

  • Overal in Nederland U sluit de Woningverhuur Hypotheek ook buiten de Randstad. Iedereen is welkom, overal in Nederland
  • Meer mogelijkheden Wat dacht u van het rekening houden met de huuropbrengsten bij de maximale hypotheekberekening? Of het verhuren aan een familielid?
  • Lagere maandlasten De marktwaarde van een verhuurde woning kan anders zijn dan van een woning waar u zelf woont. Van deze waarde mag u bij Woonfonds tot 70% financieren, waarvan tot 50% aflossingsvrij. Versneld aflossen hoeft bij ons niet. Dit mag bij ons in 30 jaar. Hierdoor houd je maandelijks meer geld over.

Wat financieren wij?

· Tot 70% van de waarde woning Wij financieren tot 70% van de waarde van je woning in verhuurde staat. Deze waarde is doorgaans lager dan de marktwaarde van een woning waar u zelf woont.

· Bestaande huuropbrengsten meetellen bij inkomsten Loopt het huurcontract langer dan 1 jaar, dan mag u bestaande huuropbrengsten tot 80% meenemen. Is het huurcontract korter dan 1 jaar geldig, dan mag u deze 50% meenemen.

· 3 woningen naast uw eigen woning Wij staan 3 woningen toe naast de eigen woning. De maximale hoofdsom voor de 3 woningen bedraagt € 750.000,- (exclusief de eigen woning). Een lening voor één Woningverhuur Hypotheek moet tussen de € 75.000,- en € 300.000,- zijn.

· Kamerverhuur tot de 2e graad Kamerverhuur staan wij allen toe aan familieleden tot de 2e graad: (groot)ouders, broers en zussen en (klein)kinderen

· Nieuwbouw en verbouw Nieuwbouw is toegestaan en voor verbouw mag u 20% van de waarde in een bouwdepot sluiten.

Meer informatie

Alles over de Woningverhuur hypotheek leest u op https://woonfonds.nl/woningverhuur 
Bereken wat u kunt lenen. https://woonfonds.nl/hypotheek/hypotheken/zelf-berekenen

Zoek een adviseur die u kan helpen. https://woonfonds.nl/adviseurzoeker-woningverhuur-resultaat

Woonfonds is dé hypotheekspecialist van Achmea
Wij zijn onderdeel van de grootste verzekeringsgroep van Nederland: Achmea. Wij werken in heel Nederland samen met een groep onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs zijn professioneel en hebben uitgebreide kennis en ervaring. In onze adviseurzoeker vindt u de juiste specialist op het gebied van de woningverhuur hypotheek.

Woonfonds biedt sinds 1973 hypotheken aan particulieren aan. Vooral onafhankelijke adviseurs kennen ons. Want via deze professionals verkopen wij onze producten aan u. Wij bieden heldere hypotheken.