Beleggingspanden zoekopdracht

Wat zoekt u in een beleggingspand? Wij helpen u graag aan een passende vastgoedbelegging!

Naast ons reguliere aanbod, welke wij middels onze gratis nieuwsbrief onder de aandacht brengen, komen wij regelmatig in contact met discreet beleggingsaanbod.

 

Vul onderstaande zoekopdrachtformulier in en wij houden u op de hoogte van discreet aanbod. Een zoekopdracht is geheel vrijblijvend, op basis van 'no cure no pay' en hoeft u slechts éénmalig in te vullen.

 

Nadat u deze zoekopdracht hebt opgeslagen, zal het team van Beleggingspanden.nl het profiel anoniem op de ‘vraag’ pagina van onze website zichtbaar maken. U kunt een gepubliceerde zoekopdracht vervolgens zelf beheren / verwijderen vanuit het beheersysteem van Beleggingspanden.nl.

 

Voer hieronder de gegevens van een zoekopdracht in. Nadat u deze zoekopdracht hebt opgeslagen, zal het team van Beleggingspanden.nl deze zoekopdracht zo spoedig mogelijk op de website zichtbaar maken. U kunt een gepubliceerde zoekopdracht zelf verwijderen vanuit het overzichtsscherm. Ook kunt u via het beheerscherm zelf wijzigingen voorstellen voor een reeds gepubliceerde zoekopdracht.

Andere regio:


Geheel Nederland
Zoekt in de regio
Selecteer een of meer provincies, of vul zelf een regio in.
Gebruik de Ctrl-toets om meerdere provincies te selecteren.
Soort vastgoed
Selecteer een of meerdere soorten vastgoed waarin u interesse heeft. Gebruik de Ctrl-toets om meerdere soorten te selecteren.
tot Budget (in euro)
Beschrijving van de zoekopdracht
max. 65530 tekens
Op deze zoekopdracht zijn nevenstaande voorwaarden van toepassing
Ja, ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden en de courtage voor Beleggingspanden.nl (No Cure No Pay, 1% courtage exclusief BTW, enkel bij aankoop).
E-mailadres