Property-investments.com
Sign in | Join

Beleggingspanden Groningen

Interesse in een solide investering in de vorm van een beleggingspand in de provincie of stad Groningen? Beleggingspanden.nl geeft het actueel aanbod van beleggingspanden.nl in Groningen weer. Wanneer u zoekt naar een rendabele vastgoed investering dan houdt Beleggingspanden.nl graag voor u de vastgoedmarkt in de gaten. Plaats online gratis uw zoekopdracht.

Online beleggingspanden kopen in stad Groningen en omgeving?

Ga direct naar het aanbod van beleggingspanden in Groningen en maak waar gewenst gebruik van de filters. U kunt, waar gewenst, selecteren op huursom, koopsom, factor en status van het beleggingspand.

Wat Beleggingspanden.nl zoal voor u kan betekenen

Op onze website vindt u een overzicht van o.a. diverse beleggingspanden in stad Groningen, Delfzijl, Farmsum, Musselkanaal, Appingedam, Veendam en vele andere plaatsen. Bij de verkoop van een beleggingspand verzorgen wij de volledige begeleiding tot aan de notaris. Bent u echter op zoek naar een specifiek beleggingspand? Vult u dan geheel vrijblijvend het online ‘zoekopdrachtformulier’ in. Natuurlijk geheel op basis van ‘no cure no pay’ en het formulier hoeft u maar één keer in te vullen.

ü Plaats gratis een beleggingspand(en)-zoekopdracht

ü Vrijblijvend contact met onze financieringspartner

ü Actueel aanbod van ruim 1.600 beleggingsobjecten door heel Nederland

Vastgoedadviseur of makelaar in Groningen

Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden voor een samenwerking. Zo kunnen wij na plaatsing van uw aanbod kandidaten naar u doorverwijzen waarbij wij enkel bij een succesvolle verkoop meedelen in de courtage. Geheel op ‘no cure no pay’ basis dus. Daarnaast kunt u ook kiezen om beleggingsaanbod te adverteren tegen een eenmalig advertentietarief van € 950,- (ex. btw). Uw beleggingspand(en) worden in beide gevallen extra onder de aandacht gebracht door vermelding in onze mailing aan ruim 29.000 vast ingeschreven vastgoedbeleggers. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Beleggingspand in Groningen aanbieden

Wenst u een pand in Groningen aan te bieden? Voer dan direct uw beleggingspand in door in te loggen op uw eigen Beleggingspanden.nl account. Nog geen account? Meld u vandaag nog aan. Uiteraard kunt u ook de gehele aanmelding aan ons uitbesteden. Neemt contact op met het kantoor:

Tel: +31 (0)30-225.31.12 (kantoor)
Tel: +31 (0)30-300.32.27 (ondersteuning)
Email:
info@beleggingspanden.nl