Property-investments.com
Sign in | Join

Beleggingspanden Amsterdam

Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Door het online plaatsen van een gratis zoekopdracht, houden wij de vastgoedmarkt vrijblijvend voor u in de gaten. U kunt natuurlijk ook zelf uw beleggingspand aanbieden.

Online beleggingspanden bekijken in Amsterdam en omgeving?

Ga direct naar het aanbod voor beleggingspanden in Amsterdam (Noord-Holland). U kunt selecteren op huursom, koopsom, factor en status van het beleggingspand.

Wat Beleggingspanden o.a. voor u kan betekenen

Als verkoper van een beleggingspand krijgt u volledige begeleiding tot aan de notaris. Als courtage berekenen we slechts 1%, met een minimum van €2.500,- (excl. btw). Op zoek naar een specifiek beleggingspand? Vul dan geheel vrijblijvend het online ‘zoekopdrachtformulier’ (link naar zoekopdrachten pagina) in. Natuurlijk op basis van ‘no cure no pay’ en het formulier hoeft u maar één keer in te vullen.

ü Plaats gratis een beleggingspand(en)- zoekopdracht
ü Vrijblijvend contact met onze financieringspartner
ü Actueel aanbod van ruim 1.600 beleggingsobjecten door heel Nederland

Vastgoedadviseur of makelaar in Amsterdam (en omgeving)?

Als makelaar of adviseur kunnen wij uw beleggingspanden, op ‘no cure no pay’ basis, plaatsen op Beleggingspanden.nl. Geeft u echter de voorkeur aan plaatsing van aanbod op advertentiebasis dan berekenen wij een eenmalige advertentietarief van € 950,- (excl. btw). In beide gevallen wordt uw beleggingsaanbod geplaatst op Beleggingspanden.nl waarna wij de leads aan u door zullen sturen ter verdere opvolging. Ook worden de beleggingspanden meegenomen op de mailing met een bereik van ruim 29.000 vastgoedbeleggers. Vraag naar de verdere mogelijkheden voor uw beleggingspand(en).

Beleggingspand in Amsterdam aanbieden

Wenst u direct een beleggingspand in Amsterdam aan te bieden? Plaats direct uw aanbod door in te loggen op uw eigen Beleggingspanden.nl account. Nog geen account? Meld u dan vandaag nog aan. Uiteraard kunt u ook de gehele aanmelding aan ons uitbesteden. Neemt u dan contact op met het kantoor via de onderstaande gegevens:

Tel: +31 (0)30-225.31.12 (kantoor)
Tel: +31 (0)30-300.32.27 (ondersteuning)
Fax: +31 (0)30-225.80.23
Email: info@beleggingspanden.nl