Property-investments.com
Sign in | Join

Beleggen in garageboxen

Een garagebox wordt niet alleen maar gekocht voor de stalling van de auto, maar tegenwoordig ook als beleggingsobject. Een vlotte verhuur van een garagebox kan namelijk een leuke stroom aan maandelijkse huurinkomsten betekenen.

Waarom beleggen in garageboxen?

Een garagebox kent een relatief lage instap qua investering zodat u als (beginnend) vastgoedbelegger al voor een relatief laag bedrag de eigenaar kunt zijn van een beleggingspand. Daarnaast biedt het beleggen in garageboxen een aantal voordelen ten opzichte van andere vastgoedinvesteringen zoals woningen of percelen. Bij garageboxen zijn er minder eisen en wensen vanuit de kant van de (potentiële) huurder waardoor er kans is op een snellere besluitvorming dan bij het huren van een woning of een appartement. Hij of zij wenst immers enkel maar zijn auto of een aantal spullen te stallen.

Voordelen van garageboxen

Verder is het onderhoud aan een garagebox laag te noemen en is er geen sprake van sanitair of verwarming. Vaak is het enige waar aandacht aan geschonken moet worden de verlichting en beveiliging van de box. Als onroerend goed biedt een garagebox de zekerheid van stenen en daardoor wordt uw investering niet minder waard bij devaluatie van geld.

Beleggen in garageboxen via Beleggingspanden.nl

Interesse in het beleggen in garageboxen? Bekijk het aanbod op Beleggingspanden.nl en neem contact op met één van de medewerkers. Zij kunnen u voorzien in het laatste aanbod garageboxen en voorzien van tips bij het investeren in garageboxen of andere soorten beleggingspanden. U kunt zich, naast het plaatsen van een zoekopdracht, op de website ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Hierdoor blijft u te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.