Property-investments.com
Sign in | Join

Barlavento, uw adviseur voor herfinanciering

This page has been created at March 8, 2021.

Heeft u langer dan 12 maanden geleden een financiering afgesloten voor residentieel vastgoed?

Dan is de kans groot dat u door een herfinanciering de maandelijkse financieringslasten kunt verlagen of dat u overwaarde liquide kunt maken voor een nieuwe aankoop.

De afgelopen jaren zijn veel nieuwe aanbieders toegetreden tot de sterk groeiende markt voor vastgoedfinancieringen. Veel aanbieders en een historisch lage rente zorgen voor aantrekkelijke financieringsvoorwaarden.

Over ons
Wij zijn Barlavento, een onafhankelijk kantoor gespecialiseerd in financieringsadvies voor alle soorten vastgoed. Onafhankelijk omdat wij voor onze klanten bemiddelen bij een groot aantal financiers. Deze brede dienstverlening stelt ons in staat om voor nagenoeg iedere financieringsaanvraag wel een oplossing te bieden waardoor wij jaarlijks meer dan 400 aanvragen succesvol afronden. Wij nemen onze klant mee in het hele proces en regelen alles van A tot Z. Heel cliché, maar bij ons is klant écht koning!

Het motto: ‘met slimheid, ambitie en een goede dosis nuchterheid’ zegt wat ons betreft al genoeg. We vinden ons werk oprecht leuk en doen alles voor een tevreden klant. Het doel is altijd om een lange termijn relatie aan te gaan. Het is leuk om een klant te zien groeien en met hem/haar mee te groeien. 

Wilt u doorgroeien als vastgoedondernemer? Laat uw gegevens achter en Barlavento neemt contact met u op. 
 

Dit formulier is bedoeld voor een algemene informatie-aanvraag over de financiering van beleggingspanden.

Wilt u specifieke financieringsinformatie over een individueel pand, gebruik dan het pandgebonden aanvraagformulier. U bereikt dit formulier door vanaf het pandenoverzicht het gewenste pand te kiezen.

Naam: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mailadres: *
Adres en woonplaats:
Informatie over uw aanvraag:
Neem deze anti-spam pincode over: